Wednesday, November 20, 2013

cerita minggu lepas

Blog ini tidak sempurna rasanya jika tidak menyiarkan aktiviti Charm Charm,
Hehehee...

On last weekend, Charm Charm's dad had a meeting somewhere in KL and couldn't spend his weekend with us. But its okey, mommy dan Charm Charm masih boleh berpesta-pora.
Kami menyerbu rumah Sasha and had a blast weekend :) Ditambah pula anak-anak tidak berjumpa selama 3 minggu sebab Sasha, Adek Sara and Mama Martha went back to Miri for loooong holiday.

Malam pertama kami semua menyeronokkan diri di kids' corner di AEON Maluri.

 


 Tempat ni agak kecil jika dibandingkan dengan Mega Kidz Megamall, tapi tidak ramai orang masa tu, jadi anak-anak pun puas bermain.

 Basket ball.
Saya paling suka main ni untuk release tension, memang ketagih! Best... uncle tu pun main dengan penuh perasaan!

 Adegan ni lepas bergaduh, tidak sampai 5 minit terus ber'kawan' balik.
Sasha bilang "tak nak kawan!"
Charm Charm memang takut kalau tidak dikawani hehe...



 The next day, mandi pool... anak siapa yang tidak suka air?? Anak tu ialah anak yang luar biasa... hahaha

 Mommy nak pegi sanaaa...
Cannot sayang, sana tu dalammmm

 Sunday as usual dedicated for spiritual day and jalan-jalan after the Holy Mass.
That's the statue of St Anthony of Padua, we went to Christ The Light, Kepong.

 The Holy Grotto!
Adek Sara tidak mahu duduk diam ambil gambar.
Tiring but lovely weekend we had and the kids had fun the most!
Itu yang penting.

Kami balik malam ahad, baru terasa letih yang teramat, dalam kepenatan tu pun, Charm Charm masih berupaya untuk mencantikkan diri dia, iyalah kan besok kononnya dia kena pigi sekolah, bukan dia paham pun sekolah dah cuti.


Layannn.





No comments:

Post a Comment