Thursday, November 14, 2013

Dimanakah Bab 13?

Salam jumaat kepada pembaca blog sosondoton.
Saya minta maaf, semalam memang niat di hati mahu menggembirakan kamu semua dengan bab 13, tapi masa saya membuka bab 13, hanya setengah ada, setengah lagi hilang!

Saya rasa:
1# Saya tidak sempat save sejurus saya menyiapkannya.
2# Mustahil corrupted, sebab bab-bab lain okey saja pun
3# Tension sedikit. Sebab setiap bab yang saya tulis adalah secara spontan tanpa sebarang draf, dan biasanya saya menulis dengan penuh perasaan... gitu.

Jadi:
1# Saya ingin minta maaf di atas kelewatan sebab saya masih berusaha mencari the final version of bab 13.
2# Kalau tidak berjaya ditemui, saya terpaksa menulis semula bab 13.
3# Saya sudah menyiapkan beberapa bab yang boleh diblogkan sampai hujung tahun (penyedap hati!)

Harap bersabar ya. Tiba-tiba pula saya terasa satu kewajipan untuk menerbitkan siri Isteri Kontrak, rasa macam tugasan dari pensyarah yang perlu dihantar, ada juga seperti kerja yang ada deadline diberikan oleh boss. Gitu penangan kuat Isteri Kontrak dalam hidup saya sekarang hehehe...

OK saya mahu membongkar apa yang patut sekarang... minggu ni memang %^$#@&&....

6 comments:

  1. tak apa bah... saya setia dan sabar menunggu hihi

    ReplyDelete
  2. its ok take yr time....saya akan menanti dgn penuh kesabaran (!!!!!) but rasa mcm tak sabar je dah .......hehehehehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) nanti mlm sa godek lagi laptop lagi satu...

      Delete
  3. tak apa...releks bah. Ikan masin sudah jadi penggantinya.

    ReplyDelete