Tuesday, April 22, 2014

comment moderation is on

Thank you Kak Azilah :)

Yang sebenarnya, saya memang sengaja hadkan kemasukan komen-komen ke ruangan komen sebab saya kan sukakan benda yang positif, so pada saya, sesiapa yang bagi komen negatif siap ko... I don't like it haha... akan ku gali engkau sampai ke lubang cacing... heheheee...

Tapi ramai pula yang menghantar email, which I love it too :)

Tapi biarlah saya membuka langkah sedikit berani, walaupun kurang berkenan tapi semoga diperkenankan, komen-komen pembaca amat saya alu-alukan, silalah komen sebab saya akan membuka ruangan komen tanpa sebarang halangan kepada anda, komen lah ek.

TAPI....

Comment moderation akan saya buat, jadi sama jugaklah, mana-mana komen yang boleh menimbulkan kemarahan, sensitiviti dan mengaibkan... akan saya tapis dan buang, saya minta maaf tapi saya rasa, sebagai manusia kita harus tahu apa yang betul dan tidak betul kan?

See, I will consider it if you ask it baik-baik kan?
Marilah kita jadi masyarakat yang berhemah dan bertanggungjawap okey?
No hate but just love... promise?

Kita buat test run dulu okey, if everything is okey dan jiwaku tak kacau dengan komen-komen pembaca, we will continue it, otherwise, we will try another option okey?

Dengan rasminya... silalah komen :)


8 comments:

  1. Er, maksud akak, komen verification, bukan moderation. Komen moderation, memang akak pun on kan juga sebab nak pilih. Ada juga spam yang masuk. Tapi verification nie, maksudnya sebelum submit komen, pengomen perlu menaip kod2 nombor untuk membuktikan yang kami adalah manusia sebenar...hehehehhee....

    Anyway, akak pun suka yang positive juga. Kita sekapal, dik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.. ya kan kak... erm mmg kena pilih sangat mana komen yang boleh masuk :) haha... the code tu... ok ok noted kak... tp mmg byk spam email yang masuk haishh...

      Delete
    2. btw saya buka komen utk semua dulu but I will moderate those comments, meanwhile I will off the code, saya pun tak perasan yg code tu saya pi letak :)

      Delete
  2. sy dah jatuh hati ngan 'isteri kontrak'.. x sabau tggu ia di terbitkan.. x sabar gak tggu akak update next bab.. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you Ain... bersama kita doakan :)

      Delete
  3. Dear Valarie, I love your story...love the charactor and hope to see this novel being publish....tak sabar nak tunggu versi cetak..hope more sweet drama in this story..and wish you good luck in anything you do .....love you Valarie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hello Roza, together pray for the best ya :) and I love you too :)

      Delete
  4. bile nak ade bab baru ni sis....ari2 bukak sis punya blog...tetap setia menanti......hihi

    ReplyDelete