Isteri Kontrak (Novel)

Wednesday, April 30, 2014

kerja keras

Hello and peace be with you all :)

Terima kasih kerana tetap menyokong dan mendoakan Isteri Kontrak.
Saya memang berusaha untuk menjadikan impian ini satu realiti dan saya harap semua pengikut novel ini akan bersabar dan sila jangan geram k haha...

Saya perlu membahagikan masa dalam banyak benda. Memang novel ini dari tahun lepas lagi, jadi jangan lah marah kalau ia lambat k... sebab menulis memerlukan konsentrasi dan juga minda yang tenang hehe, bukan mudah untuk menarikan jari jemari di keyboard bah, banyak tanggungjawap lain menanti. 

Apa pun, please bare in mind okay, I am just a beginner, of course terlalu banyak kelemahan yang belum mampu saya tangani. I am not an expert yet (maybe in future haha..) and I am trying working on it, I hope this is such a good news, that I will continue to write until the last chapter.

Saya tidak mahu hangat-hangat tahi ayam, even my blog pun dah agak terbengkalai haha... as i just want to concentrate on my Isteri Kontrak when ever I have the time. I have a lot of stories to blog but saya rasa bersalah kalau saya tidak menulis pasal Habibah.

Happy labour day kepada yang bekerja, semoga kita semua menjadi pekerja yang cemerlang dan gemilang okey.

okey bah....
Kita tetap kawan kan?

2 comments:

  1. happy labour day valerie..my blog also dh bersawang..cuba tuk menulis lepas blk kerja tp keletihan buat otak x mampu nk menulis cerita yg baik..hope sama2 kita dapat siapkn buah hati sulung kita ya..all da best to novel isteri kontrak..gambatte!^^

    ReplyDelete
  2. hello vel ayat macam stress n. frustrated aja or you terbawa2 dgn watak dinovel ya..... n jgn emo cos nanti your life will upside down. Make sure family come first ok:-) :-)

    ReplyDelete