Wednesday, October 22, 2014

gundah gulana

Memang tengah sakit hati.

Saya jenis yang tidak suka menyimpan dendam kesumat dan sakit hati yang berpanjangan tapi kali ini memang benar-benar sakit hati.

Ada seorang member (mungkin juga mangsa keadaan) yang tidak sedar diri dan sedang memutar belitkan apa yang saya katakan pada dia.

Memang nada suara saya semasa bercakap dengan dia agak tinggi dan saya memang kurang sukakan dia dari sejak dahulukala tapi saya sekadar bersikap ignorance.

Kini dia datang lagi menuntut hutang lama kononnya, pirahhh. Ko tu yang menganggu keamanan awam kini sibuk menyalak gunung gemunung, but since you've triggered my anger, you go on and I will continue to ignore you. But meanwhile, I will do my part lah...

Hello member, sila sedar diri okey. Jangan mencampuri hal orang lain (terutama hal rumahtangga orang) as if ko nampak segala-gala yang berlaku, ko tu orang luar je kot. Ko cakap saya ni sangatttt pandai bercakap kan?? Lorrr.... baru tahu kerr???

Ko cakap aku menyumpah ko? Hello... nda baik siut main sumpah-sumpah ni, Tuhan bagi kita pilihan lain pun kan...

Ko memfitnah. Ko menjahanamkan keadaan. Ko putar pelitkan keadaan.

I will never respect you as a human. Ko blah.

Ok bai.

No comments:

Post a Comment