Tuesday, December 9, 2014

lagi pasal Isteri Kontrak

Happy Wednesday everyone!

How are you guys doing? Saya mengharapkan semuanya sihat walafiat, gembira aman sejahtera, bebas dari tekanan kehidupan dan bahagia sebagai ibu bapa terutama sekali bagi anak-anak yang sedang bercuti sekolah.

Bagi Charm-charm, semua rutin adalah seperti biasa, dia tetap kena bersekolah (nurseri) sebab mommy daddy kan kerja... itulah sebabnya mommy mo juga jadi novelis, boleh duduk rumah bersantai-santaian sambil tanam sayur di halaman rumah yang hanya sekangkang kera tu,.... berkejaran dengan kekucing yang subur membiak... hehehe bestkan berangan....

OK, the update of Isteri Kontrak... excitement semakin berkurangan haihh...
Kenapa?
Yalah, dah beberapa bulan tapi pihak penerbit masih belum memberikan jawapan pasti, debaran pun semakin hilang, kesabaran jangan cakaplah... aduh.

Ada sesiapa tahukah berapa lama proses penilaian sesebuah manuskrip :(
Saya bukan bosan menunggu tapi saya sampai tahap yang tidak tahu untuk menjawap persoalan-persoalan dari pengikut siri Isteri Kontrak, rasa bersalah yang teramat!

Harapanku cuma satu ya... janganlah kami boring menunggu, janganlah kamu geram sebab lama sangat sudah kan? Janganlah sesekali lupakan Bibah.... :P

Bah, apa-apa hal pun, nanti saya postkan novel terbaru yang masih di dalam nukilan, novel ini khusus untuk pengunjung blog ini saja, saya tidak hantar untuk disiarkan di mana-mana, jadi pengunjung setia blog ini sahaja yang akan dapat membacanya... tidaklah best sangat, tapi bolehlah, penulis yang baru mencari tapak memang macam inilah...

Berbalik pada Isteri Kontrak, saya harap kamu dapat beli novel ni bila diterbitkan nanti hahaha... yalah, kenalah penuhkan impian penulis untuk bersantai-santaian sambil tanam sayur... remember?


4 comments:

  1. Positif dear, mungkin diorang tunggu turn nak inform you plus sekarang ni kan ada Pesta Buku PWTC..maybe lepas pesta buku, diorang kurang busy dan dapat fokus semula pada kerja menilai manuskrip ^^, I trust in you and your novel will succeed...mine still writing tapi...tetap ada perasaan sama macam U..hehe..keep praying and good luck with Isteri Kontrak...I will definitely buy one ^^, p/s- Jangan biar blog ni bersawang..tunggu update juga dari U..hehe..

    ReplyDelete
  2. bila bah novel u mau ade d pasaran...sudah rindu sgt kat bibah...bila dh keluar jgn lupa war2kan di blog..penat sudah melilau d book store cari ndak ada jgk..hope cpt2 la dpt di pasaran..keep it up sis....

    ReplyDelete