Contact Me

Hello kawan-kawan alam maya, sekiranya anda ingin menghubungi saya untuk sebarang pertanyaan/cadangan, sila email ke velarie.ahjing@gmail.com 

Terima kasih :)

17 comments:

  1. Velarie,mna suda eps 11 dear..harap ada lh suda ya..

    ReplyDelete
  2. Hi Suhaila, minta maaf tapi email address yang diberikan kena reject 2 kali bah :)

    ReplyDelete
  3. next entry.....
    please........

    ReplyDelete
  4. Vel..my email address..Norsuhailahazfar@gmail.com...mna suda new Chapter dear...annyway..Happy New Year ya..mauahahaha

    ReplyDelete
  5. Velarie, mana sambungan nya bab 20... da lama tunggu nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada suda... last week da post pun ... klik sana Tab atas (Novel: Isteri Kontrak)

      Delete
  6. TQ... Velarie, sambung kan bab 22 yea TQ very much x sabar nk tunggu citer ni di Novelkan....

    ReplyDelete
  7. Hi Velarie, saya penunggu tetap sambungan citer Bibah nie.... pls

    ReplyDelete
  8. vel..mana ep 28...ni...frustnya..

    ReplyDelete
  9. baca dari mula sampai bab 36..,.tahniah..mmg best cita ni asik bukak blog siurang kampung kot2 ada n3 baru..

    ReplyDelete
  10. vel...novel ni dah publish belum? kalau ada bagi tahu ya...nak beli buat koleksi nih....
    email kat sarafina please..dsafina79@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Definately kalau ada rezeki untuk diterbitkan :) akan ku war-warkan :)

      Delete
  11. Tringgin nk bku istri kontrak lh kak... hmmmmmmmm...

    ReplyDelete
  12. sis novel ni x ada sambungan ke?

    ReplyDelete
  13. please kalau novel dh keluar bagitahu k. this is my email shaqimiey_6969@yahoo.com.

    ReplyDelete